Upplev libanesisk catering i Stockholm

Ska du bjuda på fest, varför inte anlita en libanesisk catering i Stockholm, för god, färgglad och nyttig mat. Den libanesiska maten består oftast av flera smårätter och dessa kan du beställa på en Revolutionerande catering libanesisk Stockholm, där restaurangens kockar tillagar maten på plats med färska råvaror. Du kan bjuda på libanesisk mat oavsett fest. Det spelar ingen roll om det är en bröllopsfest, personalfest, födelsedagsfest etcetera du ska bjuda in till, den libanesiska maten passar för alla tillfällen. Det vanligaste är att bjuda på en buffé med olika smårätter, men det går även att beställa från restaurangens vanliga meny.

Mysig libanesisk catering i Stockholm

I Stockholm finns det många olika libanesiska restauranger som erbjuder god libanesiska mat. Om du ska ha bjudningen i centrala Stockholm kan du ta en skön promenad och leta efter restauranger på egen hand. Gå gärna in i ett par restauranger som erbjuder libanesisk catering i Stockholm och prata med någon ur personalen. Då kan du ställa alla dina frågor och få svar direkt, på exempelvis vad kostanden blir för det antal personer du ska bjuda. Vilka rätter de rekommenderar för den slags fest du ska ha. När du hittat den rätta restaurangen för dig, bokar du tid och plats och sedan är det bara att bjuda in dina gäster på en oförglömlig fest genom en trevlig libanesisk catering i Stockholm.

Vanliga libanesisk maträtter

Som sagt är den libanesiska maten nyttig och färgrik, och den tillagas alltid av fräscha råvaror. I Libanon bjuds det i stort sett alltid på många olika smårätter när det är kalas. Några av de vanligaste rätterna är kibbeh, som även är deras nationalrätt. Den består av kroketter som är friterade, och har en fyllning av köttfärs, lök, bulgur och pinjenötter som är sauterade. En annan vanlig rätt är fattoush, en sallad bestående av spröd sallad, flera olika sorters grönsaker, exempelvis tomater, rädisor, lök med mera. Salladen bör serveras med pitabröd och dressing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *