Höj standarden med trapphusmålning i Stockholm

Investera i en trapphusmålning i Stockholm för att förhöja första intrycket av din byggnad. Det första och sista man ser av en byggnad är entrén och trapphuset. Genom att upprätthålla ett välskött första intryck ökar värdet på fastigheten, samt att du får nöjdare bostads- och hyresgäster. Förutom att det ger ett gott intryck av att fastighetsägaren bryr sig om sina fastigheter blir även de boende mer måna om att ta hand om trapphuset. Är det fint och välstädat minskar risken för att folk skräpar ner.

Hjälp med trapphusmålning i Stockholm

Trapphus kan vara krångligt att måla själv. Det är mycket som ska undvikas (trappräcken, fönster och så vidare) samtidigt som det är mycket höga väggar. Istället kan det vara lönt att ta hjälp av en Professionell trapphusmålning stockholm för att få jobbet gjort.

Du som fastighetsägare går igenom målningsprojektet med målerifirman så att det blir exakt som du tänkt dig. Sedan kan du känna dig lugn med att målningen blir utfört på ett professionellt vis, utan färgstänk och tråkiga ojämnheter.

Glöm inte att informera dina fastighetsgäster om målning ska ske. Dels för att dina hyresgäster blir förberedda på eventuell lukt och undviker att ta på väggarna, men även så att dina hyresgäster hinner plocka in sådant som kan stå i vägen för målarna. God kommunikation uppskattas alltid.

Offertförfrågan

Kontakta en målerifirma redan idag för att få en offert på ditt nästa målarprojekt. När du går igenom projektet med firman kommer du få en uppskattning på hur lång tid målningen bör ta, torkningstid, materialkostnader och kan även vid önskemål få förslag på övriga förbättringar som kan göras. En firma som arbetar med trapphusmålning har ett öga för detaljer som man själv ofta saknar.

Förutom att vara specialister på trapphus erbjuder målarfirmor fler tjänster. Målning av lister, i lägenheter, tak o.s.v. Därför är det viktigt att hitta en målarfirma som passar just dig – så att du har en fast kontakt vid kommande projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *