Målare med sporterfarenhet i Stockholm

I Stockholm finns det en målare med lång erfarenhet av fäktning. Han har varit med och fäktats och tävlats på nationell nivå där han tagit flera guldmedaljer. Ryktet går även att det snackades om att det pratades om att han kanske skulle lockas med som junior till senior VM-truppen! Ha i åtanke då att denna individ samtidigt som han fäktades professionellt arbetade som målare i Stockholm och drev en egen målerifirma. Denna målerifirma arbetar med allt ifrån trapphusmålning och fönstermålning mot bostadsrättsföreningar till lägenhetsmålningar och fasadmålningar åt privatpersoner.  När det kommer till nyproduktion kan de även hjälpa till med större och mer komplicerade projekt.

Målare funderar i Stockholm på studier

Han har idag börjat se över studierna igen, om man ska lita på vad ryktena säger. Som professionell målare i Stockholm är det ett stort steg i en helt annan riktning, vare sig framåt eller bakåt utan egentligen enbart i en helt annan riktning. Han driver i dagslägen en av de mest framgångsrika målerifirmorna i hela landet och att då ens fundera på att börja studera igen är att verkligen göra en U-sväng. Denna målare har dock efter sina framgångar i livet förtjänat sin chans att göra sina egna val lik detta.

Brett urval av måleritjänster

Denna målare har en lång erfarenhet av att leverera måleritjänster till sina kunder i Stockholm. Deras kunder innefattar allt ifrån BRF:er och företag till privatpersoner och fastighetsbolag. Kunderna uppskattar att företaget tar hand om de genom att erbjuda en nöjd kundgaranti samt låga priser för deras tjänster. Att företaget arbetar med hög kvalité i sina tjänster är även något som deras kunder uppskattar stort. Likaså med att företaget alltid lämnar kostnadsfria prisförslag på sina platsbesök. Om ni enbart vill få råd så är de alltid tillgängliga över telefon. De ser fram emot att höra från er!

Jag rekommenderar att kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *