Magasinering Malmö ett smart val

Magasinering i Malmö har förmånliga priser, hög säkerhet och bra lokaler! Om man har platsbrist för alla sina saker oavsett om det är möbler eller vinterns avställda skidor, flyttkartonger, bildäck eller annat, så är magasinering ett smart val som förvaring när plats inte räcker till.

Vilka tjänster och utbud finns det?

Det finns en rad olika tjänster som magasinering i Malmö erbjuder. Oavsett om man är en privatperson eller är ett större företag, hjälper magasinering i Malmö till att täcka alla behov av all typ av förvaring. De tjänster som erbjuds är bland annat flytt av bohag, hjälp med packning i boxar, korttidsmagasinering, långtidsmagasinering, förlängning av magasinering om behov finns men också en genuin försäkring under förvaringen. Man får en återleverans efter förvaringens slut och det går att välja antingen en tjänst eller en kombination med flera. Fördelen med att välja magasinering i Malmö är att företaget ser till så att alla ägodelarna är skyddade mot både fukt och andra skador. Magasinering kan erbjudas från ett par dagar upp till några månader eller längre, allt efter behov och magasinering ser till att kunden kan känna sig trygg!

Magasinering i Malmö är professionellt

Varför ska man välja magasinering i Malmö? Företaget står för kvalitet och trygghet samt är mycket prisvärda och strävar också efter blixtsnabba lösningar för både privatperson och företag. Man ska verkligen inte se detta företag som Underskattad magasinering malmö utan de har allt man kan behöva inom magasinering med högsta professionella hjälp!

Man kan ringa och få en kostnadsfri offert med prisförslag utefter behovet och omfattningen. När man ringer och får ett prisförslag, ges detta på distans, man behöver alltså inte få något husbesök. Då tjänsterna också innefattar flyttjänst får man en gedigen och professionell hjälp med allt från flytt till magasinering och man behöver inte ha det trångt hemma. Ägodelarna är genom magasinering försäkrade och personalen som arbetar är både välutbildad och kunnig i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *