Efter du anlitat elektriker Göteborg

Det finns många tips och råd att ta del av på internet gällande att anlita en elektriker i Göteborg. Det som är lätt att glömma är vad som händer efter man faktiskt anlitat en elektriker. Vad händer då?

Gå igenom detaljer – skriv avtal

Efter du anlitat en Smart elektriker göteborg är det dags att du går igenom alla detaljer med din elektriker. Gå igenom projektet från början till slut och säkerställ att båda parter är helt med på banan. Även om allt känns fullkomligt tydligt och klart är det viktigt att ni går igenom allt för att undvika missförstånd. Efter alla detaljer är fastställda är det viktigt att ni skriver ett avtal där alla detaljer och bestämmelser framgår. Vad för slags elarbete som ska utföras, priset för arbetet, tidsplan och vem som står som ansvarig ska allt inkluderas i avtalet. Kom ihåg att ge din elektriker i Göteborg all information de kan behöva gällande fastigheten där arbetet ska utföras. Detta är särskilt viktigt om du inte kommer vara på plats när arbetet planeras att utföras. Du kan du förslagsvis skriva en lista på vad saker och ting är, hur de kommer in i vissa utrymmen och övrig information som kan behövas för att din elektriker i Göteborg ska kunna utföra sitt jobb på ett säkert sätt.

Slutfört arbete av elektriker Göteborg

Din elektriker i Göteborg är skyldig att dokumentera sitt arbete allt eftersom arbetet fortskrider. Det innefattar att märka upp elanläggningen i samtliga delar där arbete utförts. Efter slutfört arbete ska som kund få tillgång till denna dokumentation. Om det dyker upp några komplikationer i framtiden är det viktigt att du har dokumentation till hands. Spara därför alla papper så du kan bevisa att din elinstallation genomförts av en fackman om du hamnar i konflikt med ditt försäkringsbolag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *