Dags för flower tattoo?

Vill du ha en tatuering och har fastnat för en klassisk flower tattoo? Blomstermotiv på tatueringar är något som funnits väldigt länge och de har fördelen att de kan varieras i all oändlighet.

Stor, liten, gråskala eller färg?

En flower tattoo kan utformas på det sätt du önskar. Vill du ha en liten tatuering vid handleden eller ett stort blommönster som täcker hela överarmen? Vill du ha en blomsterranka som klättrar uppför vaden eller små blommor på alla fingrar? Allt är möjligt att skapa. En ledande flower tattoo kan se ut precis som du önskar. Det kan vara en korrekt avbildning av verkliga blommor eller en fantasiblomma du själv skapat. Det går också att göra en enkel blomma med bara svart färg, en vackert skuggad i gråskala, eller blommor som exploderar i alla färger du kan tänka dig. Även om det är traditionellt med blomstermotiv finns det utrymme för att göra motivet väldigt personligt så det kan uttrycka just det du önskar.

Var skaffar du flower tattoo?

En flower tattoo går att skaffa hos vilken tatuerare som helst. Beroende på vilken stil det är du vill ha kan en viss tatuerare passa bättre än en annan. Därför kan det vara viktigt att titta på vad tatueraren gjort tidigare, så att du vet att du hamnar hos någon som kan skapa den blomma du vill ska pryda din hud. Det är också viktigt att du kollar så att det är en seriös tatuerare. Du vill inte hamna hos någon som inte rengör nålarna ordentligt, använder otillåtna färger eller gör något annat som riskerar att skada dig. Läs recensioner, ta tips från vänner och kolla upp så att tatueraren följer de regler som finns. Att han eller hon kan göra en vacker tatuering är trots allt inte det enda som spelar roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *