Vacker takmålning i Stockholm

När det kommer till att investera i takmålning i Stockholm så finns det alltid en fråga som man ställer dig själv: vilken färg ska jag måla taket i? Det brukar dock inte vara helt upp till en själv som privatperson eller styrelse i bostadsrättsförening då varje projekt måste godkännas av kommunen. Då kommunen allt som oftast godkänner varje färg, om den inte är i ett K-märkt område har du fortfarande ett stort val framför dig. Om du är en person som gillar att stå i skuggan så är det kanske rätt för dig att satsa på svart takmålning i Stockholm.

Om du å andra sidan älskar att stå i rampljuset så kan du välja mellan färger som orange, rött eller varför inte beigt?

Pris för takmålning Stockholm

Kostnaden för takmålning Stockholm skiljer sig extremt mycket från tak till tak. I och med att vissa tak på kommersiella fastigheter är uppemot flertalet tusen kvadratmeter och andra villatak nere på uppemot etthundra kvadrat skiljer sig den slutgiltiga summan otroligt mycket. En annan vanlig orsak till stora skillnader i priset är vilket material som taket består av. Om taket till exempel är i plåt så är det enkelt att utföra entreprenaden och samtidigt som färgen fäster väldigt bra. I Stockholm är alltid en takmålning svårare att utföra om det är så att taket är av till exempel papp eller tegel. I vissa fall är det till och med omöjligt att utföra takmålningen, speciellt om taket är nednött.

Takläggaren med målerikunskaper

I Stockholm är Tello den takläggare som har längst erfarenhet av takmålning. De är även en av de större entreprenörerna som har de mest fördelaktiga garantierna. Det är på så sätt som de har lyckats knyta sig an så många kommersiella avtalskunder genom åren. Kontakta dem direkt för ett kostnadsfritt prisförslag som är anpassat till just ert tak. Deras personliga kontaktperson återkommer alltid nom 48 timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *