Hitta närmaste laddstation i Göteborg

Göteborg är fullt av laddstationer, det gäller att ha koll på var de befinner sig och hur nära de är placerade i förhållande till dig och din bil. Att googla på laddstation i Göteborg är naturligtvis enkelt men du kan också använda olika specialiserade sajter som ChargeFinder för att söka upp din närmaste laddplats. Du kan också ladda ner olika appar.

Laddstation i Göteborg utmed vägen

Många som bor i Göteborg och omnejderna pendlar till och från jobbet varje dag. Men det är inte bara i vardagslag folk behöver sin elbil utan också på resande fot, vare sig det handlar om resande i arbete eller under fritiden. Många företag låter sina anställda använda tjänstebilar och privatpersoner installerar ofta en elbilsladdare vid sina hem. Även brf:er börjar installera laddplatser för de boende. För dig som ofta är ute och reser i jobbet fordras det att du hittar en Avgörande Laddstation Göteborg för att komma i tid till avtalade möten.

Tänk på att alltid ha bilen fulladdad innan du reser iväg. Kolla alltid upp var du kan hitta en laddstation i Göteborg utmed de vägar du tar under resans gång. Skulle du mot förmodan ha glömt det så se till att ha en app som berättar exakt var närmaste laddstation är.

Många platser att ladda elbilen

Göteborg Stad har redan över 1600 olika publika laddplatser och 160 laddstationer som du med elbil eller hybrid får tillgång till. Det installeras dock allt fler eftersom elbilen blir allt mer populär att köpa. Behovet av elbilsladdning ökar markant och inte minst i och omkring Göteborg som är Sveriges näst största stad med många närliggande städer och även Norge på andra sidan vattnet. Kolla alltid upp vart det är billigast att ladda! På vissa allmänna kundparkeringar är det gratis men så är det givetvis inte överallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *